logolinksrand Hamburg City Freelancer Server Foren-Übersicht
Players:4/64    *Mod here*
Server Load:1 msec 
Deaths per Minute:0
logorechts  
  SERVERIP : hc.flserver.de:2302


 
  Portal  •  Forum-FAQ  •   Suchen  •  Registrieren  •  Einloggen, um private Nachrichten zu lesen  •  Login  
  Donation/Spenden  •   Donation List  •   HC Forum Rangsystem Info  •   Player Rankings  •   Banned Players  
/

   
 HC test mod server Nächstes Thema anzeigen
Vorheriges Thema anzeigen
Neues Thema eröffnenNeue Antwort erstellen
Autor Nachricht
SA\/AGE
Lieutenant Commander


financial_expert_silber time_bandit_gold

Playtime: 1522h


Beiträge: 93

Beitrag Titel: HC test mod server
Verfasst am: 27.02.13 21:17
Antworten mit ZitatNach oben

after i downloaded the test mod server thing yesterday now my screen is spaced out...the bottom right an the bottom left are spaced inwards like where you can click on players and see your guns.They usually are on the sides perfectly but now 3 inches in ..kinda like my screen got bigger an it causes me to lag bad on your server.I tried reinstalling an uninstalling FL an FLMM...nothing is workin out
SA\/AGE is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
SA\/AGE
Lieutenant Commander


financial_expert_silber time_bandit_gold

Playtime: 1522h


Beiträge: 93

Beitrag Titel:
Verfasst am: 01.03.13 02:47
Antworten mit ZitatNach oben

O_o
SA\/AGE is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
Killerbee
Commander


financial_expert_silber basefinder_gold jumpholefinder_gold rpgchar

hcl_gunso_silber hcl_std_bronze

Playtime: 582h
Webmissions: 39


Beiträge: 613

Beitrag Titel:
Verfasst am: 01.03.13 03:27
Antworten mit ZitatNach oben

You'll have more success here,

http://freelancerserver.de/v2/forum,39.html

I guess.

_________________
Posted Image, might have been reduced in size. Click Image to view fullscreen.
Killerbee is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
Hossa
Lieutenant Junior Grade


time_bandit_gold basefinder_silber jumpholefinder_bronze rpgchar



Playtime: 3037h
Webmissions: 307


Beiträge: 812
Wohnort: Darmstadt

Beitrag Titel:
Verfasst am: 01.03.13 13:28
Antworten mit ZitatNach oben

Killerbee hat folgendes geschrieben:
You'll have more success here,

http://freelancerserver.de/v2/forum,39.html

I guess.


He also could use the bugtracker.

...

_________________
Posted Image, might have been reduced in size. Click Image to view fullscreen.

Zitat:
...wurde heute mehrmals von usaf getagtn chars in neu berlin angegriffn halb zu tode gerammt permanent schild downgeballert und abgeschossen worden und das auf LVL1!!!!! ....
Walk
Hossa is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
Escargot
Pilot Officer


financial_expert_bronze basefinder_bronze jumpholefinder_bronze rpgchar



Playtime: 153h


Beiträge: 50
Wohnort: Friedberg, Bayern

Beitrag Titel:
Verfasst am: 23.03.13 15:15
Antworten mit ZitatNach oben

I've got the same problem. Editing the "perfoptions.ini" file fixes the menu screen, but not the ingame one. Additionally, changing the resolution through re-activating the HC mod doesn't work, but gives me this message:

"Error: Unable to find section '[Display]' in 'E:\Programme\Freelancer\EXE\hc_client.ini'"

I checked the file, and the section '[Display]' is really missing. But re-downloading and installing the mod doesn't fix the problem and I don't know how to handle with the data. Any known solutions?

Edit: Yes, I already tried to re-install FL, FLMM and HC-mod ^^

_________________
Ein alter Ire sagte mir einst, ich sei eine Reinkarnation des Mormonengründers. o.O
-> http://goo.gl/9BgZt

Zuletzt bearbeitet von Escargot am 26.03.13 12:18, insgesamt einmal bearbeitet
Escargot is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
Escargot
Pilot Officer


financial_expert_bronze basefinder_bronze jumpholefinder_bronze rpgchar



Playtime: 153h


Beiträge: 50
Wohnort: Friedberg, Bayern

Beitrag Titel:
Verfasst am: 26.03.13 12:17
Antworten mit ZitatNach oben

Well, I've found the solution now: Firstly, install HC-4.0 beta mod. Then deactivate v3.19, activate the 4.0 beta and select the 1280x980 resolution. Start Freelancer and close it again. Deactivate the beta mod and activate v3.19 again; this time you have to select "Autodetect (Desktop Resolution)". Start Freelancer and - voilà - the resolution fits into the screen (though two black bars remain)!

_________________
Ein alter Ire sagte mir einst, ich sei eine Reinkarnation des Mormonengründers. o.O
-> http://goo.gl/9BgZt
Escargot is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
Beiträge der letzten Zeit anzeigen:      
Neues Thema eröffnenNeue Antwort erstellen


 Gehe zu:   



Nächstes Thema anzeigen
Vorheriges Thema anzeigen
Du kannst keine Beiträge in dieses Forum schreiben.
Du kannst auf Beiträge in diesem Forum nicht antworten.
Du kannst deine Beiträge in diesem Forum nicht bearbeiten.
Du kannst deine Beiträge in diesem Forum nicht löschen.
Du kannst an Umfragen in diesem Forum nicht mitmachen.


 



AD(S)-Hilfe
Last 10 Deaths


Google





   
  4 users on website
powered by 230 volt, phpBB with modifications by Niwo. Alle Zeiten sind GMT + 1 Stunde
This page has been viewed 222537930 times.
Servertime: 18:44:05 Current server uptime: 49 days, 0 users, load average: 0.00, 0.03, Server Disk Space free: 25876 MB


Spendenkontostand / donating account balance
Page generation time: 0.2243s (PHP: 79% - SQL: 21%) - SQL queries: 22 - GZIP disabled - Debug off