logolinksrand Hamburg City Freelancer Server Foren-Übersicht
Players:2/64    *Mod here*
Server Load:0 msec 
Deaths per Minute:0
logorechts  
  SERVERIP : hc.flserver.de:2302


 
  Portal  •  Forum-FAQ  •   Suchen  •  Registrieren  •  Einloggen, um private Nachrichten zu lesen  •  Login  
  Donation/Spenden  •   Donation List  •   HC Forum Rangsystem Info  •   Player Rankings  •   Banned Players  
/

   
 kicked because of high ping Nächstes Thema anzeigen
Vorheriges Thema anzeigen
Neues Thema eröffnenNeue Antwort erstellen
Autor Nachricht
lukaq







Beiträge: 9

Beitrag Titel: kicked because of high ping
Verfasst am: 06.01.11 16:03
Antworten mit ZitatNach oben

Hey

I get kicked several times every hour, and as it says, because of high ping, my normal ping is up to 20ms only, don't know if it goes above that, when or just before I get kicked... what can I do? what to check? anything

I don't download nothing, last time I didn't even alt tab into windows, I have very high speed net and I am pretty close to server as far as I know
lukaq is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
lukaq







Beiträge: 9

Beitrag Titel:
Verfasst am: 08.01.11 23:13
Antworten mit ZitatNach oben

bump
lukaq is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
Rhino
Sector Admiral


rangmaster time_bandit_gold basefinder_gold jumpholefinder_gold

combat_expert_gold rpgchar hcl_gunso_bronze hcl_donation_platin

financial_supporter

Playtime: 5021h
Webmissions: 69


Beiträge: 8525

Beitrag Titel:
Verfasst am: 09.01.11 02:08
Antworten mit ZitatNach oben

bump



(just to bump it, not my thread. He got rly no replys on this thread, I just HAD do bump it for you! ... after few hours)

_________________
Posted Image, might have been reduced in size. Click Image to view fullscreen.
|---- Spenden / Donations ---||--- Serverregeln / Serverrules ----|
Rhino is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
LT
Combat Officer


financial_expert_bronze basefinder_bronze jumpholefinder_bronze rpgchar



Playtime: 404h
Webmissions: 75


Beiträge: 1204
Wohnort: Dresden/weimar(Th)

Beitrag Titel:
Verfasst am: 09.01.11 06:32
Antworten mit ZitatNach oben

at the Modinstallation set "Global workaround" - off
and set your internet speed of the realy speed

_________________
Posted Image, might have been reduced in size. Click Image to view fullscreen.
Du Siehst gut aus, Heute schon gekotzt? HaHa S.T.E.
LT is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
lukaq







Beiträge: 9

Beitrag Titel:
Verfasst am: 09.01.11 12:18
Antworten mit ZitatNach oben

Hi LT

I hope you are talking about that in Freelancer mod manager, before I activate mod, and by ""Global workaround" - off" you mean Activate global server workaround v1.0 , which is set to No (I have mod manager 1.3, but was downloaded from the site, where it says its 1.31)

My bandwith was set to default, 56k... did not change anything
lukaq is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
lukaq







Beiträge: 9

Beitrag Titel:
Verfasst am: 09.01.11 13:16
Antworten mit ZitatNach oben

I have tried workaround no, yes
I have tried bandwidth 56k, 1M, >1M
and combinations of that, also with some other stuff, like high or low level of detail... in any case I try to find NPC, get into fight and sure enough, I get kicked

what else? how do you guys have set it up?
one thing to add, first day of playing, for several hours, it worked, 2nd say and up to now, like this
lukaq is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
Texas
Fleet Captain


rangmaster basefinder_gold jumpholefinder_gold

Playtime: 635h
Webmissions: 17


Beiträge: 220

Beitrag Titel:
Verfasst am: 09.01.11 20:36
Antworten mit ZitatNach oben

Can you tell us what operating system you use, how much memory ram and video you have.

Do you actually get a green message in game of having high lag and then kicked, or does the game just crashes?

Do you have a modem only connected to you PC or do you have it connected to a router and then to other PC from that router.

If you have only a modem and then connected to your PC can you watch the modem when you are about to get kick does a light blink on the modem of having a loss of package or something i don't know what type of modem you have.

Have you ever played in another mod server of Freelancer? Or are you playing in a clean Freelancer first time activating a mod the Hamburg City Mod?

_________________
Texas

"No pirate left Alive"



My Wife and Me
http://s784.photobucket.com/albums/yy130/Texassuslayer/lovly%20moments/?albumview=slideshow
Texas is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
lukaq







Beiträge: 9

Beitrag Titel:
Verfasst am: 09.01.11 23:05
Antworten mit ZitatNach oben

Sure can

So I have xp sp3, 2G mem, 1.5G only for game and I have 8600gts

I get first option, green message then kick

I am connected directly to modem, no firewalls, routers,..

I have no connection problems, since everything else works, such as ventrilo and so on... I don't loose connection with modem(pinging the server just after kick gives me normal ping)

I haven't played anything else but this server, so clean FL and then mod on it


Just to make note: To day, after trying several combinations of settings, I changed just about everything, options just before you activate mod and for some reason, it worked for about 4h, before I disconnected...

I will now see once again, if this will stay... so until then, just wait, I will let you know in 1 or more days
lukaq is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
Texas
Fleet Captain


rangmaster basefinder_gold jumpholefinder_gold

Playtime: 635h
Webmissions: 17


Beiträge: 220

Beitrag Titel:
Verfasst am: 10.01.11 19:37
Antworten mit ZitatNach oben

Did you said you use ventillo when playing freelancer? what other programs are running when you play. ventrillo has a bandwidth limit in the settings, its known to make lag spikes when in game thats why many use Team-speak. You have to look into the programs that are running in the back ground, like anti virus, x-fire or music. Try playing with everything closed and only Freelancer running.

_________________
Texas

"No pirate left Alive"



My Wife and Me
http://s784.photobucket.com/albums/yy130/Texassuslayer/lovly%20moments/?albumview=slideshow
Texas is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
lukaq







Beiträge: 9

Beitrag Titel:
Verfasst am: 11.01.11 11:53
Antworten mit ZitatNach oben

ok so ventrilo, msn outlook, nod32 and that's about it... and I would say I wouldn't have problems even if I run torrent(no I really can, never been a problem for no other game), I do have really fast internet with low latency. That why I believe that is may not be really a ping related problem, like if you would use most or all of your internet bandwidth.

what is the diffrence between ventrilo and team speak?

and like I said, last time I played, it worked with everything on, even with uTorrent(but really almost no upload, maybe 10-200kB/s)

"Only" think that I made, before I went into game, say that I activated mod with setting, that almost all lines were changed, to high from low and so on, leaving workaround off, display to auto detect and something with sound and something else, that was turn off unless asked to turn on (something with the mod)

Based on that, I don't think I can blame any of the programs just yet... I will try today again, and report back how it goes
lukaq is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
Texas
Fleet Captain


rangmaster basefinder_gold jumpholefinder_gold

Playtime: 635h
Webmissions: 17


Beiträge: 220

Beitrag Titel:
Verfasst am: 11.01.11 18:08
Antworten mit ZitatNach oben

I see, for the ventrilo and team speak, not really a difference only thing is that ventrilo has a more natural voice than team speak but because of that sometimes the bandwidth it uses will spike.

For the settings i leave everything as is when i go to activate the mod, i have never changed any setting even the bandwidth option is only meant to download an update which are rare, so just leave them as the are.

I don't use Nod 32 or even a software antivirus i use hardware. But maybe there is an option to exclude scanning the freelancer folders when your are using the game.

Other then that just try playing with only freelancer open and close all the other programs (maybe your antivirus not) so we can see any different result.

_________________
Texas

"No pirate left Alive"



My Wife and Me
http://s784.photobucket.com/albums/yy130/Texassuslayer/lovly%20moments/?albumview=slideshow
Texas is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
lukaq







Beiträge: 9

Beitrag Titel:
Verfasst am: 11.01.11 21:47
Antworten mit ZitatNach oben

nod is not a problem, that is for sure, I just put it out there...

at first, the first time I joined this server, mod was all default, and it worked... 1 or 2 days later, when I played again, it started... now it seems to stay stabile, not sure what really was, but I guess current settings are ok

today it also worked ok, so can't say more, but that it works now

maybe you scared the S of off it and it started to works, in any case, thanks for the help, I hope I won't need it again.
lukaq is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
Texas
Fleet Captain


rangmaster basefinder_gold jumpholefinder_gold

Playtime: 635h
Webmissions: 17


Beiträge: 220

Beitrag Titel:
Verfasst am: 11.01.11 23:32
Antworten mit ZitatNach oben

Well good to know, maybe some settings were not being set correctly, but hope it now works. And no problem I just tried to help you find the problem well see you around.

_________________
Texas

"No pirate left Alive"



My Wife and Me
http://s784.photobucket.com/albums/yy130/Texassuslayer/lovly%20moments/?albumview=slideshow
Texas is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
lukaq







Beiträge: 9

Beitrag Titel:
Verfasst am: 13.01.11 06:37
Antworten mit ZitatNach oben

Yes thank you, for looking into it and trying!
lukaq is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
Beiträge der letzten Zeit anzeigen:      
Neues Thema eröffnenNeue Antwort erstellen


 Gehe zu:   



Nächstes Thema anzeigen
Vorheriges Thema anzeigen
Du kannst keine Beiträge in dieses Forum schreiben.
Du kannst auf Beiträge in diesem Forum nicht antworten.
Du kannst deine Beiträge in diesem Forum nicht bearbeiten.
Du kannst deine Beiträge in diesem Forum nicht löschen.
Du kannst an Umfragen in diesem Forum nicht mitmachen.


 



PostIt Zettelblock
Last 10 Deaths


Google





   
  6 users on website
powered by 230 volt, phpBB with modifications by Niwo. Alle Zeiten sind GMT + 1 Stunde
This page has been viewed 222541336 times.
Servertime: 00:23:56 Current server uptime: 49 days, 0 users, load average: 0.01, 0.05, Server Disk Space free: 25871 MB


Spendenkontostand / donating account balance
Page generation time: 0.3107s (PHP: 88% - SQL: 12%) - SQL queries: 20 - GZIP disabled - Debug off