logolinksrand Hamburg City Freelancer Server Foren-Übersicht
Players:0/64    *Mod here*
Server Load:0 msec 
Deaths per Minute:0
logorechts  
  SERVERIP : hc.flserver.de:2302
Discord Community: https://discord.gg/xh4ckhY


 
  Portal  •  Forum-FAQ  •   Suchen  •  Registrieren  •  Einloggen, um private Nachrichten zu lesen  •  Login  
  Donation/Spenden  •   Donation List  •   HC Forum Rangsystem Info  •   Player Rankings  •   Banned Players  
/

   
 dynamic trade webmissions Nächstes Thema anzeigen
Vorheriges Thema anzeigen
Neues Thema eröffnenNeue Antwort erstellen
Autor Nachricht
Hawc*







Beiträge: 16

Beitrag Titel: dynamic trade webmissions
Verfasst am: 12.03.07 19:34
Antworten mit ZitatNach oben

Hello!

I click in charmanager for the mission and then follow instructions. I go and buy 400 cargo and click update. then this shows
Zitat:
Du hast zuwenig Cargo/Kills!


i have enaugh cargo but kills i dont understand that one. I cant go killing ppl with freighter :S if that is what this means.

Thank you for help

EDIT: lol i should try more, i switched chars and it worked. Embarassed


Zuletzt bearbeitet von Hawc* am 12.03.07 19:38, insgesamt einmal bearbeitet
Hawc* is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
*Typhoonwolf*







Beiträge: 1114

Beitrag Titel:
Verfasst am: 12.03.07 19:34
Antworten mit ZitatNach oben

did u undock b4 clicking on "update"?

_________________
Posted Image, might have been reduced in size. Click Image to view fullscreen. <---just: Rofl
*Typhoonwolf* is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
Hawc*







Beiträge: 16

Beitrag Titel:
Verfasst am: 12.03.07 20:12
Antworten mit ZitatNach oben

now when i came to end it said im at the wrong base. i tryed switching chars, docking again and noting.
Hawc* is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
CatDog
Captain


financial_expert_bronze time_bandit_gold basefinder_gold jumpholefinder_gold

rpgchar financial_supporter

Playtime: 2703h
Webmissions: 645


Beiträge: 3567
Wohnort: Fearsome Secret

Beitrag Titel:
Verfasst am: 12.03.07 20:21
Antworten mit ZitatNach oben

Before u start a dyn. Trademission F1 while docked , then goto Charmanager and look if dyn. Trademissions are aviable .
If you found one buy the commodity , launch your ship and start the mission , then you should see a console message appearing . When you arrive at destination , sell commodity and launch again . Switch to still open dyn. Trademission and update and you recieve the extra money .
Switching Chars , beeing killed will result in a failure of Trademission .

_________________
Posted Image, might have been reduced in size. Click Image to view fullscreen.Wolfs Forum
The Starport
CatDog is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht sendenWebsite dieses Benutzers besuchenMSN Messenger
Hawc*







Beiträge: 16

Beitrag Titel:
Verfasst am: 12.03.07 21:37
Antworten mit ZitatNach oben

i did it to step 2. then i go to base sell goods and undock. press the update button and it says wrong base and below not enaugh cargo/kills. i tryed twice and it was the same.
Hawc* is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
Mobiusotacon





Webmissions: 19


Beiträge: 7

Beitrag Titel:
Verfasst am: 03.09.07 09:52
Antworten mit ZitatNach oben

Do all bases have dynamic trade missions available? And does ur npc rep affect them? Because i have seen people in cambridge taking dynamic trade missions but when i tried on every base in that system i couldt find any at all.

Also, could someone translate this for me?

*Es sind zu Zeit keine Webseiten gestützten Missionen vorhanden, evtl. befindest du dich auch auf keiner Basis!
(Drücke F1 auf der Basis und wähle den gleichen Char falls du auf einer Basis bist!)

Hinweis: Nicht auf jeder Basis gibt es dynamische Trade Missionen!*
Mobiusotacon is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
CatDog
Captain


financial_expert_bronze time_bandit_gold basefinder_gold jumpholefinder_gold

rpgchar financial_supporter

Playtime: 2703h
Webmissions: 645


Beiträge: 3567
Wohnort: Fearsome Secret

Beitrag Titel:
Verfasst am: 03.09.07 10:01
Antworten mit ZitatNach oben

Mobiusotacon hat folgendes geschrieben:

*Es sind zu Zeit keine Webseiten gestützten Missionen vorhanden, evtl. befindest du dich auch auf keiner Basis!
(Drücke F1 auf der Basis und wähle den gleichen Char falls du auf einer Basis bist!)

Hinweis: Nicht auf jeder Basis gibt es dynamische Trade Missionen!*


At the moment there are no Website Missions aviable , eventually you are not at a base !
(Press F1 at the base and choose same char when you are at a base !)

Note : Not at every base are dynamic trade missions aviable !

_________________
Posted Image, might have been reduced in size. Click Image to view fullscreen.Wolfs Forum
The Starport
CatDog is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht sendenWebsite dieses Benutzers besuchenMSN Messenger
Nosferatu
Captain


financial_expert_bronze time_bandit_silber basefinder_gold jumpholefinder_gold

rpgchar urgestein_gold financial_supporter kreuz_gold


Fednap-Admin
Playtime: 947h
Webmissions: 183


Beiträge: 8333

Beitrag Titel:
Verfasst am: 03.09.07 10:09
Antworten mit ZitatNach oben

Npc Reps don't affect dynamic trading. Most stations have dynamic missions, planets usually don't have them. In Camebridge try the Mining Station, its name is Cardiff i think.
Nosferatu is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
Ribald_Corello
Sector Admiral


rangmaster time_bandit_gold basefinder_gold jumpholefinder_gold

combat_expert_gold rpgchar urgestein_bronze financial_supporter



Playtime: 3390h
Webmissions: 3298


Beiträge: 1146

Beitrag Titel:
Verfasst am: 03.09.07 11:35
Antworten mit ZitatNach oben

Missions alter from time to time, not at all Bases there are Missions all the time, (on Planets -except Manhattan- NO Dynamic Trade Missions).
Suggestion: Dock at Trenton Outpost or Detroit Munitions (both in NY), Cardiff Minig Fac. in Cambridge will work also, hit F1, select same Character again, switch here, log in to Charmanager here, open Charmanager, select same Character as ingame (Char has to be connected to Charman...), select Dynamic Trade Webmissions, choose one, switch to FL again, load cargo as requested, undock, update Mission, travel to Destination, dock there, sell your cargo, undock again, switch here, update your Mission again - and voilá, Bonus is yours...(Mission has to be open all the time! Dying, Server-Crash or closing the Mission-Sheet before final update means: Mission-Kill)
The Bonuses on that specific char can be collected (staying in Charmanager) - when transfering the credits ingame, you may not, repeat NOT (!) be ingame, that means: Cut off connection to HHC-Server first ("F1" + "Back to Root-Directory"-if it´s so called in english version...) - if you forget this, credits will be gone!
Greetings

_________________
Geld und Ehre der Händler-Allianz
Ribald
Ribald_Corello is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
Mobiusotacon





Webmissions: 19


Beiträge: 7

Beitrag Titel:
Verfasst am: 03.09.07 12:34
Antworten mit ZitatNach oben

Thank you for your help, ive managed to get it working now
Mobiusotacon is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
Niwo



developer kreuz_gold

Webmissions: 21


Beiträge: 6495
Wohnort: Hamburg

Beitrag Titel: Re: dynamic trade webmissions
Verfasst am: 03.09.07 16:42
Antworten mit ZitatNach oben

Hawc* hat folgendes geschrieben:
Hello!

I click in charmanager for the mission and then follow instructions. I go and buy 400 cargo and click update. then this shows
Zitat:
Du hast zuwenig Cargo/Kills!


i have enaugh cargo but kills i dont understand that one. I cant go killing ppl with freighter :S if that is what this means.

Thank you for help

EDIT: lol i should try more, i switched chars and it worked. Embarassed


Hi,

Info: if you switch to an other chars the mission system delete all you steps of old missions

Maybe the Error (i go and translate it now!) comes from Charname with unsopported Characters.

greets Niwo

EDIT: >(i go and translate it now!)
oh no, what for a crapy code. i can't edit this in a terminal window .. i need my big screen at home .. so i do it some other time
Niwo is offline Benutzer-Profile anzeigenPrivate Nachricht senden
Beiträge der letzten Zeit anzeigen:      
Neues Thema eröffnenNeue Antwort erstellen


 Gehe zu:   



Nächstes Thema anzeigen
Vorheriges Thema anzeigen
Du kannst keine Beiträge in dieses Forum schreiben.
Du kannst auf Beiträge in diesem Forum nicht antworten.
Du kannst deine Beiträge in diesem Forum nicht bearbeiten.
Du kannst deine Beiträge in diesem Forum nicht löschen.
Du kannst an Umfragen in diesem Forum nicht mitmachen.


 



Nix SuFu!
Last 10 Deaths


Google





   
  3 users on website
powered by 230 volt, phpBB with modifications by Niwo. Alle Zeiten sind GMT + 1 Stunde
This page has been viewed 230362656 times.
Servertime: 03:27:03 Current server uptime: 32 days, 0 users, load average: 0.00, 0.00, Server Disk Space free: 24853 MB


Spendenkontostand / donating account balance
Page generation time: 0.433s (PHP: 60% - SQL: 40%) - SQL queries: 20 - GZIP disabled - Debug off